09.09.2011

Motanul Maru Revine

Cine nu-l stie pe Maru? Motanul Maru, cea mai populara felina de pe Youtube ! Motanul care are o fixatie pentru cutii. II plac cutiile mari, mici, de orice fel, dar mai ales cele in care poate sa intre, sa se arunce in ele sau sa le poarte ca pe niste accesorii sau articole vestimentare ! Maru iubeste cutiile ! Nu cred ca exista cutie care sa-i fi opus rezistenta, in care sa nu fi intrat, dar si Maru e foarte perseverent. Nu se lasa pana nu reuseste. Este un motan foarte ambitios !

Show Fashion cu Maru

Photobucket
Maru se pare ca a gasit la cutie o noua intrebuintare si anume ca accesoriu vestimentar. Dupa cum vedeti chiar tine o prezentare de moda. Filmuletul a fost incarcat pe YouTube saptamana asta si are peste 250 de mii de vizualizari.La cat de popular este, nu e de mirare!


Alte filmulete cu Maru...

Maru isi iubeste foarte mult cutia !

Photobucket


Cutia in care Maru nu poate intra!

Photobucket
Voi credeti ca s-a inventat o astfel de cutie in care Maru sa nu poata intra? Urmariti filmuletul si o sa vedeti ce ambitie si ce rabdare are motanul asta.:))



Remix "I am Maru"

Photobucket

Aici gasiti cam de toate ! Daca aveti ca subiect de studiu , "ambalaje pentru diferite produse"...o sa primiti suficiente informatii despre acestea
( marime,culoare,provenienta,etc).
Prezentarea acestor cutii va fi facuta in mod foarte placut de Maruuu! :))


Epoca cosului

Photobucket
Lui Maru nu i-au placut cutiile de la inceput. Acum doi ani pe cand era un pisoi el iubea cosurile de gunoi. Dar ca orice motan care se respecta, a evoluat iar cutiile de carton care se aflau peste tot , i-au captat atentia. Ne intrebam cu ce-o sa ne mai incante pe viitor? Dupa etapa cutiei de carton oare ce-o sa urmeze? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu