13.01.2012

Ziua Fara Pantaloni

Duminica 8 ianuarie 2012, in statiile de metrou din intreaga lume, 80 de mii de oameni si-au dat pantalonii jos, in 59 de orase si 27 de tari..
In New York, in acest an, de "Ziua Fara Pantaloni" au participat aproape 4 mii de oameni ce au fost dispersati in mai multe puncte de intalnire pe mai multe linii de metrou.
Inceputa in anul 2001 la New York, cu doar 7 participanti, "Ziua Fara Pantaloni" a luat amploare, iar acum se sarbatoreste anual in marile orase ale lumii.
Organizatorii spun ca aceasta actiune are drept scop sa distreze pe oameni, stiut fiind faptul ca este sanatos sa razi. Totusi nu toti calatorii au agreat acest eveniment, acestia fiind jenati sau nemultumiti la vederea celor care calatoreau in lenjerie intima.

Urmariti filmuletul de pe YouTube:
New York, ianuarie 2012



Nu stiu cat de oficial a fost evenimentul la Bucuresti, insa cei de la Antena 1 in cadrul emisiunii "Acces Direct", au incercat si ei o zi in chiloti, in statiile metroului Bucurestean, ...scopul principal fiind tot de a distra...mai nou insa ei protestand astfel fata de preturile mari pe care romanii trebuie sa le plateasca pentru utilitati. :)

http://accesdirect.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu