08.08.2011

Johnny English Reborn

Minte scurta cu bataie lunga (2011)

Photobucket
cinemagia.ro

Premiera in Romania : 23 septembrie 2011
O comedie in regia lui Oliver Parker,
cu :Rowan Atkinson, Dominic West, Gillian Anderson, Rosamund Pike.

Surprinzator Rowan Atkinson se intoarce intr-un nou rol de agent secret al serviciilor britanice de informatii.


Johnny English, cel mai slab cotat spion care pana acum a stat ascuns undeva prin Asia deprinzand tainele artelor martiale, este chemat din nou sa-si arate abilitatile de spion aflat in slujba reginei. El va trebui sa opreasca un grup de teroristi inainte ca acestia sa omoare un presedinte de stat si sa declanseze in acest mod , un haos in intreaga lume. Avand sansa sa se reabiliteze, English va face uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a demasca o adevarata conspiratie si de a salva lumea. Reusita misiunii va eclipsa dezastrul creat.

Photobucket
Vezi Trailer "Johnny English Reborn"


Cei care n-ati vazut filmul Johnny English din 2003, va recomand. O portie in plus de ras  nu face niciodata rau! :)

Ne-am obisnuit sa-l asociem pe Rowan Atkinson cu Mr.Bean, insa actorul a hotarat de curand sa renunte la acest rol marturisind ca anii au trecut - se intelege ca nu mai e tanar :) - si acest personaj presupune un efort fizic prea mare. Daca Mr. Bean a iesit la pensie, lucru ce ne intristeaza, ne bucuram sa-l revedem pe Johnny English, agentul secret foarte aiurit dar care salveaza intotdeauna aparentele.

Rowan Atkinson si-a stricat bolidul Mercedes McLaren de 700.000 de euro


Interpretul cunoscutului si simpaticului personaj Mr.Bean a fost implicat saptamana trecuta intr-un accident pe strazile comitatului Cambridgeshire din Marea Britanie. Aflat la volanul unui Mercedes McLaren, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai rapide masini din lume (viteza maxima fiind de 370 km/h), actorul de 56 de ani a pierdut controlul bolidului si s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, apoi de un felinar,dupa care a luat foc. Inpactul a distrus masina insa actorul a scapat doar cu o rana superficiala si a reusit sa iasa singur din masina.

Fiind asociat cu personajul pe care l-a interpretat e greu sa-ti imaginezi pe Mr. Bean conducand altceva decat masinuta lui, insa actorul este un fanatic al masinilor sport, fiind proprietarul mai multor astfel de bijuterii precum Aston Martin, Rolls Royce, Lancia şi Mercedes.
In ziua accidentului actorul se intorcea de la studioul unde au avut loc filmarile la "Johnny English Reborn", pentru ultime retusuri la care trebuia sa participe si a doua zi.
Se poate spune ca a avut un accident de munca. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu