13.08.2011

Reclama Samsung Infuse 4G

Cronicile din Samsungnia - Pisoiul,broasca,bufnita si...Infuse 4G


Inainte de a scoate un nou produs pe piata, Samsung trebuie sa faca o serie de teste. In cazul de fata Samsung trebuie sa testeze noul telefon "Infuse 4G" pentru care are nevoie de subiecti, asa ca intra in scena animaluteleee !

1. Testul cu pisica


Primul animalut va testa functia "touch screen"
Cine poate mai bine sa faca asta? Pai sa vedem ! Introducem intr-o camera un telefon si un pisoi. :)
Urmareste clipul , click pe imagine !

Photobucket


2.Real color test - testul cu broasca


Dupa testul cu pisica urmeaza testul cu broasca. :) Acum trebuie testat realismul culorilor. Camera, telefonul si broasca ...si vedem ce se intampla :)

Photobucket

3.Testul cu pestele


Testele pot continua la nesfarsit. Samsung isi ia munca in serios si testeaza culorile pe toate vietatile pamantului! Dupa pisica si broasca este randul pestelui sa-i fie urmarita evolutia. :)

Photobucket

4.Testul cu soricelul


V-ati plictisit? Urmeaza testul cu soarecele! Nu vreti sa-l vedeti? :)E un soricel tare dragut !

Photobucket

Testul numarul 5


Deja am intrecut limita ! Dar merita sa vedeti si bufnita !:)) Si bufnita arata bine. Cred ca Samsung a organizat un casting si sigur a avut de unde alege. Voi ce credeti?

Photobucket


Testele pot continua, la fel si reclamele Samsung. La Infuse 4G mai sunt cateva .Va invit sa le urmariti si pe celelalte pe Youtube fiindca toate sunt dragute si amuzante.

Cu toate animalutele astea care s-au strans sa faca teste pentru Samsung mi-am adus aminte de o poveste, "Muzicantii din Bremen" de Fratii Grimm. O sa ziceti ca intre reclamele Samsung si aceasta poveste nu prea exista asemanari. Si ce daca ? :)
Alte reclame Samsung

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu